Jedi je prilagođen za naručivanje veganske hrane

Možemo reći da se hrvatska scena što se tiče veganske dostave pomalo probudila pa na području Zagreba djeluje nekoliko restorana/cateringa s dostavom. Većina funkcionira po principu slanja mailova, a u servisu Jedi smo željeli i njih predstaviti na jednom mjestu, kroz servis za online naručivanje hrane.

Osim restorana s cjelokupnom veganskom ponudom, željeli smo veganima učiniti dostupnim i one restorane koji imaju veganska jela u ponudi, ali ne isključivo, npr. neke pizzerije imaju veganske pizze. S obzirom da smo i sami 98% vegani (znamo da će sad mnogi odmahnuti rukom, ali imajte razumijevanja za tranziciju) jasno nam je da niti jedan vegan ne želi posjećivati web stranicu na kojoj mora gledati neveganski sadržaj. Stoga smo omogućili opciju koja će vam prikazivati samo ona jela koje restorani označe kao veganska te neće prikazivati slike neveganskog sadržaja. Opciju uključite u profilu i prilikom posjete Jedi.hr vaš odabir se pamti.

Nadamo se da će ovo biti prepoznato kao benefit za vegane i vegetarijance u tranziciji, svjesni smo da će neki zamjeriti što ostatak servisa podržava nevegansku industriju, no unaprijed molimo ako ikako možete nam ne zamjeriti nego promatrati veganski dio portala kao poseban servis, za online naručivanje samo veganske hrane.

Osim gotove hrane u ponudi želimo imati i što više OPG-ova koji nude voće i povrće i veganske prerađevine pa se nadamo da ćete i tu pronaći korist za sebe. Svjesni smo da se neće svima ovo svidjeti, no pružite nam priliku jer nam je veganstvo važno.

    Naruči zdrav obrok ili namirnice u 3 klika mišem..


    Na Jedi.hr možeš birati između dostave ukusnih obroka obližnjih restorana ili naručiti zdrave namirnice.