Jedi.hr: Kod nas su jela malo toplija...

Jedi. Riječ uz koju možda vežete sjećanje na baku koja vas „šopa“ svakakvim samo za vas spremljenim delicijama ili uz roditelje koji vas ne puštaju od stola dok tanjur nije „čist“ ili pak uz svemirsku sagu Star Wars? Kako god bilo, asocijacija na lijepe trenutke je tu jer svi trenutci koji uključuju ono što volimo su lijepi. A kada je hrana u pitanju, postaju još i ljepši!

Jedi.hr je web servis za naručivanje hrane online. Na hrvatskom tržištu postoje takvi servisi pa ne možemo reći da smo prvi, ali možemo reći da smo - mrvicu topliji. Pristupili smo razvoju Jedija na humani način koji je u našim krajevima dosta važan gdje je ideja stvoriti odnos s korisnicima, a ne im samo naplatiti uslugu. Odnos koji stvaramo onda omogućuje danji razvoj servisa, osjećaj personalizirane podrške i jednostavnost upotrebe što smo već dokazali u prijašnjim projektima na kojima smo radili.

Ono što bi istaknuli kao snagu Jedija je činjenica da je servis uniforman i kao takav dostupan na cijelom području Hrvatske. Više nije potrebno da smo u „vašem gradu“ jer se možete lako registrirati i otvoriti svoj restoran online te početi primati narudžbe. Mi ćemo se potruditi da vaši (potencijalni) klijenti čuju za vas. Čak i ako stalne klijente preusmjerite na narudžbe preko Jedija možete biti zadovoljni jer će vam poslovanje postati preglednije i organiziranije. A s obzirom da korištenje servisa plaćate paušalno nećete od svake narudžbe odvajati proviziju za nas.

Korisnicima pak će biti zanimljiva opcija veganskog Jedija. Naime dolaskom na servis i odabirom veganske opcije (i/ili označavanjem opcije u postavkama profila) Jedi će vam pokazati samo restorane s veganskom ponudom i samo veganska jela. Više nikad nećete morati gledati neveganske sadržaje dok naručujete klopu online. Molimo vas pročitajte više o tome kako smo ovo zamislili klikom na: Jedi je prilagođen za naručivanje veganske hrane.

U svojoj ponudi Jedi se neće ograničiti samo na restorane nego i na druge ponuđače hrane kao što su voćarne, slastičarne, ali i OPG-ovi. Svjesni smo da je bilo nekoliko pokušaja „dovlačenja“ OPG-ova online koji nisu baš u potpunosti zaživjeli, ali mi se vodimo onom „Do. Or do not. There is no try.“. Ipak smo mi Jedi. Kratko bi spomenuli i da je Jedi u potpunosti u hrvatskom vlasništvu, nije dio franšize ili svjetskog lanca koji je prepoznao Hrvatsku kao zemlju za širenje svog poslovanja. Želimo nastaviti i dalje raditi ono što se pokazalo ispravno, raditi domaći proizvod za domaće ljude.

S obzirom da bez vas koji naručujete hranu ništa od ovoga ne bi bilo smisleno, želimo da znate da smo zahvalni na vašoj podršci malim poduzetnicima i OPG-ovima.

Hvala vam na prilici,

Tim Jedi